A Németh Apartmanházak tulajdonosai, Németh István és felesége.

38 év vendéglátásban szerzett tapasztalattal várjuk kedves vendégeinket. Az általunk üzemeltetett Móra Vendégház és Varga Csárda mellett 2017. április 1-jétől a Németh Apartmanházak is várja a Mórahalom-ra érkező vendégeket!

2 év alatt készült el

Az telek és a rajta lévő - bontásra ítélt - ingatlan megvásárlása és az új épületek átadása között szinte napra pontosan két év telt el. A beruházás családunk büszkesége, hiszen egy élet munkája került bele, és elmondhatjuk, hogy a tervezéstől, a csaptelepek kiválasztásán keresztül egészen az utolsó simításokig tevékenyen résztvettünk a munkafolyamatokban.

Szeretnénk kiemelni, hogy a kivitelezés során igyekeztünk helyi vállalkozásokat megbízni, ezzel is térségünket támogatva. A tervezéssel Mórahalom főépítészét, Talmácsi Istvánt bíztuk meg. A bontást és az építkezést az RMB Transz Kft. bonyolította le, kiemelkedő minőségben.

Ezúton is köszönjük munkájukat!

A két éves munkáról egy 6 perces filmet is készített a 724Pictures csapata:

https://www.facebook.com/nemethapartmanhazak/videos/388495308185994/
Az 1400 négyzetméteres telken mintegy 320 négyzetméternyi terület került beépítésre. A telek hátsó részében játszótér és 400 négyzetméternyi parkosított udvar kerül kialakításra.

Apartmanjaink 3 különálló épületben helyezkednek el, melyeket egybefüggő tetővel kötöttünk össze, hogy vendégeink minden időjárási körülmény mellett komfortosan tudjanak közlekedni.
A teljesen felszerelt konyhával és fürdőszobával ellátott apartmanok mindegyike alkalmas párok, vagy családok elszállásolására.

3 nagy épületben 2-2-1 apartman és egy iroda található. A negyedik pedig egy grillezésre, csapatépítésre alkalmas, 2 oldalán nyitott épület, melyet rossz idő esetén ponyvával körbe tudunk vonni.

Az építkezés során elsődleges szempont volt a környezettudatosság.
Az apartmanok energiaellátása kizárólag villamosenergia felhasználásával történik. Az épületek tetején elhelyezett napelemek az épületegyüttes teljes éves energiafogyasztását képesek megtermelni.

Az ingatlan fűtését a padlóba "rejtett" infrafilmekkel oldottuk meg, melynek további előnye, hogy helyiségenként szabályozhatjuk a hőmérsékletet.


Németh Apartmanházak, 6782 Mórahalom Tömörkény utca 11.

A fent leírtak, valamint a fotók/videók alapján őszintén bízunk benne, hogy a Németh Apartmanházak elnyerte tetszését, és hamarosan vendégeink között üdvözölhetjük!

További informálciókért, vagy foglalással kapcsolatban kérjük keressen minket bizalommal az megadott elérhetőségeken!